9 de novembre del 2011

CCOO proposa una ronda de contactes a les seccions sindicals per a constituir el nou comité d'amplia majoria progressista

CCOO, com a candidatura més votada en les últimes eleccions sindicals a RTVV, ha proposat una sèrie de reunions bilalterals a les seccions sindicals progressistes per a traslladar al nou Comité d'Empresa la nova majoria que ha determinat el vot de les companyes i companys, i que ha relegat a les forces promogudes per la direcció.


Pretenem així reactivar el principal organ de representació dels treballadors, paralitzat els últims anys, en un moment trascendental per al futur de RTVV.

En CCOO estem convençuts que la difícil tasca que tenim per davant els treballadors d'esta casa per a fer front als plans dels directius de les nostres empreses exigeix una acció sindical unitària, per la qual anem a treballar amb el suport majoritari que ens heu donat.

Sabem que la direcció preten reduir dràsticament la plantilla, per a fer-nos pagar als treballadors les seues pròpies responsabilitats, i que vol continuar desmatellant les condicions laborals que tant ens han costat aconseguir als treballadors.

A tot això, cal respondre amb contundència i amb un front el més comú i el més ampli possible per a garantir els llocs de treball i la viabilitat i el servei públic de RTVV. CCOO contribuirà a eixa finalitat amb tota la seua capacitat i voluntat d'acord.

Per això, tenim la intenció de reunir-nos, en primer lloc amb CGT, amb qui mantenim des de fa anys una estreta cooperació i unitat d'acció, i en els pròxims dies amb la Intersindical i amb la UGT. Dels avanços que vagen produint-se en els contactes vos informarem puntualment.