8 de febrer del 2011

Continuen les concentracions reivindicatives a les portes de Canal Nou


Els treballadors de RTVV mantenim les concentracions reivindicatives setmanals i cada vegada en som més els que ens manifestem en contra de les retallades salarials que ens imposa la Generalitat, en defensa de la producció pròpia i d’una gestió responsable que deixe d’amenaçar el nostre futur laboral.

Els treballadors de Televisió Valenciana i Ràdio 9 no podem pagar el malbaratament dels fons públics que han fet els nostres directius. Unes pràctiques irresponsables que en el cas de Pedro García està investigant la justícia en relació amb la trama Gürtel, i que el seu successor José López Jaraba no està corregint: La direcció de RTVV tracta de fer pagar als treballadors el malbaratament de diners públics i encara no ha proposat cap mesura per a reduir l’excés de directius de la casa. López Jaraba manté les polítiques de nepotisme i afavoreix amics i coneguts amb les contractacions innecessàries, com ara la de la nova pàgina web en que l’empresa s’hauria gastat 450.000, segons les informacions publicades. Tot per una faena que, perfectament, haurien pogut fer treballadors de les nostres empreses sense que costara un euro més dels seus salaris i amb un millor resultat.

És en estes qüestions on s’ha de retallar i mantindre una política austera. Jaraba, amb el suport de la Generalitat no poden continuar practicant la política de terra cremada amb RTVV i han de posar, d’una vegada per totes, la televisió i la ràdio públiques al servei de la societat valenciana.