20 de gener del 2011

Els treballadors no som els culpables

La Generalitat no pot desmatellar la RTVV
La primera qüestió que hauria de fer la Generalitat, i en concret el Conseller Blasco, és denunciar davant els jutges penals la gestió de l’exdirector general de la RTVV, Peter Garcia, per les seues pressumptes implicacions amb la xarxa dels Gürtel. I en segon lloc, assumir les responsabilitats polítiques evidents, perquè al senyor Garcia el va nomenar el govern de la Generalitat i el PP va posar al seu servici la radiotelevisió de tots els valencians.

Una vegada investigat i aclarit el comportament de l’ex-director general i del seu equip —ara a les ordres del Sr. Jaraba—, i recuperats els diners estafats a la RTVV, el senyor Blasco tindria autoritat política i moral per a parlar de la RTVV, i no abans, que és exactament el que està passant.

Quan el Conseller Blasco parla d’aprimar la RTVV ja podem intuir què vol dir: hauran de ser els treballadors i les treballadores de RTVV el que perdran l’ocupació, mitjançant un ERO. L’equip directiu de Jaraba és el primer interessat en derivar les seues responsabilitats empresarials sobre la plantilla de treballadors, el quals seran sacrificats perquè prèviament se’ls ha convertir en màxims culpables de la desfeta.

Això és una enorme mentida, inacceptable per nosaltres. Els treballadors no som culpables. I com que no ho som hem de plantejar i evidenciar la nostra radical oposició a que el govern valencià i la direcció de la RTVV s’amague enderrocant la nostra dignitat personal i de treballadors.

Nosaltres defensem els nostres llocs de treball i defensem una RTVV pública, en valencià i al servei de la ciutadania.